Toate reducerile intr-un singur loc. Noi le adunam, voi va bucurati de ele.

Pentru a fi la curent cu oferta zilnica de reduceri aboneaza-te la newsletter

 
Alege oras:
Email
 
Aboneaza-ma
Mergi la oferte

Catalogul Tau de Reduceri

Aboneaza-te prin e-mail

Reducerile site-urilor de grup intr-un singur loc! Groupon, Zumzi, Team Deals, Vulping, ReduceriAzi, Yabadu si alte peste 50 site-uri. Noi colectam cele mai atractive reduceri din orasul tau, TU te bucuri de ele, impreuna cu familia si prietenii!

147 RON  210 RON
VIP Oferta de la:  team deals

Conditii Generale

Acest site www.OfertaReduceri.ro este creat de Eastisoft Inc. si se afla in proprietatea S.C. Finzoom Financial Services SRL (denumit in continuare Finzoom). Finzoom isi rezerva dreptul sa opereze modificari ale informatiilor sau conditiilor fara a anunta in prealabil. Prin accesarea site-ului www.OfertaReduceri.ro si folosirea informatiilor continute de acesta, acceptati si sunteti de accord cu conditiile de mai jos.

Dreptul de autor

Intregul continut al acestui site apartine societatii SC Finzoom Financial Services SRL, cu toate drepturile si obligatiile legale rezultate. Puteti incarca sau printa pagini separate si/sau sectiuni, cu conditia sa nu se incalce Legea Drepturilor de Autor. Reproducerea (in intregime sau a unei parti), modificarea sau folosirea site-ului www.OfertaReduceri.ro in scopuri publice sau comerciale fara existenta unei permisiuni scrise din partea Finzoom, este strict interzisa.

Relatiile cu alte site-uri

Site-ul www.OfertaReduceri.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile (inclusiv asupra acelora incomplete) continute de celelalte site-uri spre care se face trimitere (hyperlink-uri).

Site-ul www.OfertaReduceri.ro promoveaza site-urile de reduceri de grup. Continutul acestor site-uri nu este administrat de www.OfertaReduceri.ro drept urmare acesta din urma nu isi asuma raspunderea pentru eventualele informatiil gresite prezente pe site-urile de reduceri.

Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile fiecarui site in parte inainte de a le furniza datele personale. www.OfertaReduceri.ro nu proceseaza plati si nu are acces la datele dumneavoastra financiare (card/cont bancar).

www.OfertaReduceri.ro nu se face in niciun fel raspunzator pentru produsele sau serviciile pe care le achizitionati pe site-urile de reduceri pe care le promovam.

De asemenea, va asumati intreaga raspundere pentru folosirea serviciilor altor site-uri, inclusiv participarea la concursuri organizate de acestea, ca urmare a accesarii unor linkuri de pe www.OfertaReduceri.ro.

Protectia datelor personale

Site-ul www.OfertaReduceri.ro isi asuma raspunderea asupra garantarii inviolabilitatii informatiilor referitoare la datele personale oferite de consumatori online.

FINZOOM ESTE INREGISTRATA IN CONCORDANTA CU LEGILE EXISTENTE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu Legea 677/2001, Finzoom este inregistrata ca Operator de date cu caracter personal, la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu numarul 3139.

Datele si informatiile personale transferate Finzoom prin intermediul site-ului www.OfertaReduceri.ro vor fi inregistrate si pot fi utilizate de catre acesta in vederea transmiterii prin e-mail de mesaje promotionale personalizate.

Aceste date pot fi prelucrate de catre Finzoom in vederea efectuarii de studii pe piata si transmiterii de materiale publicitare specifice operatiunilor de marketing direct, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere pe e-mail la adresa: info@ofertareduceri.ro

Securitate date

Sectiunile site-ului www.OfertaReduceri.ro care contin date personale sunt protejate, comunicarea intre calculatorul utilizatorului si serverul nostru web fiind criptata.

Responsabilitati

Finzoom ofera pe site-ul www.ofertareduceri.ro informatii la zi, lucru care nu exclude posibilitatea aparitiei de omisiuni din cauze obiective.

Finzoom nu isi asuma responsabilitatea pentru consecinte, inclusiv eventuale pagube, indiferent daca au sau nu legatura in vreun fel cu site-ul. Toate informatiile prezente pe Site-ul www.OfertaReduceri.ro respecta legile si regulamentele in vigoare, fara a garanta faptul ca site-ul www.OfertaReduceri.ro prezinta siguranta fata de virusi informatici sau alte amenintari. Folosirea datelor si a informatiilor continute de site, este o decizie voluntara a utilizatorului. Finzoom nu poarta responsabilitatea pentru modul de percepere si interpretarea a corectitudinii, caracterului complet si folositor al informatiilor continute de site.

Finzoom nu garanteaza accesul fara probleme sau intreruperi pe acest site.