Toate reducerile intr-un singur loc. Noi le adunam, voi va bucurati de ele.

Pentru a fi la curent cu oferta zilnica de reduceri aboneaza-te la newsletter

 
Alege oras:
Email
 
Aboneaza-ma
Mergi la oferte

Catalogul Tau de Reduceri

Aboneaza-te prin e-mail

Reducerile site-urilor de grup intr-un singur loc! Groupon, Zumzi, Team Deals, Vulping, ReduceriAzi, Yabadu si alte peste 50 site-uri. Noi colectam cele mai atractive reduceri din orasul tau, TU te bucuri de ele, impreuna cu familia si prietenii!

147 RON  210 RON
VIP Oferta de la:  team deals

Despre noi

In ultimele luni, si in Romania suntem martorii unei explozii de site-uri de reduceri de grup, toate lansate pe modelul pionierilor americani de la Groupon: Kuponiada.ro, Zumzi.ro, FunDeal.ro, GoldenDeals.ro, Groupon.ro etc.

Dar pentru a fi la curent cu toate reducerile active din piata, trebuie sa intri zilnic pe aceste zeci de site-uri, sau sa te abonezi la fiecare newsletter pentru a primi reducerile pe mail. Noi va oferim o solutie mult mai buna.

Cu dedicatie, pentru vanatorii de reduceri

OfertaReduceri.ro – Catalogul Tau de Reduceri, face toata aceasta munca pentru tine si iti prezinta zilnic, intr-o singura pagina, oferta completa cu reducerile active din orasul tau.

Misiunea noastra

Sa te ajutam sa nu ratezi nicio oferta de reduceri din orasul tau, oferindu-ti in acelasi timp solutia impotriva unei casute de mail aglomerate. Gasesti toate reducerile intr-un singur loc.

Site-urile de reduceri de grup

Pe OfertaReduceri.ro ai avantajul sa gasesti intr-un singur loc toate promotiile extraordinare si cupoanele de reduceri imbatabile ale urmatoarelor site-uri:

BestCityDeal, BestDealz, BestOffers, CityDays, CoolBuy, CrazyDeal, DailyDeals, DealFever, Deals, DealSide, Dift, e-redus, FastDeals, FunDeal, FunGroup, FunkyBiz, G2B, GetADeal, GoldenDeals, GroupDeals, Groupon, Group-on, ideals, Kuponiada, Livingsocial, Megabuy, MyDeals, OfertaMax, OferteZideZi, PerfectDeals, PreaBine, , PretulDeAzi Pretzometru, profitam, Qponmarket, Qupon, RedDeal, ReduceriMaxime, ReduceriPitesti, reduceri-cta, RoyalDeals, SuperDeals, TopDeals, Yabadu, Yeftin, Zumzi, WinDeal

Ziua buna se cunoaste de dimineata

Iti indulcim cafeaua de dimineata cu cele mai bune reduceri ale zilei. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru (aici) si casuta ta de mail te va intampina zilnic cu un singur mesaj din partea echipei OfertaReduceri.ro.

OfertaReduceri.ro este parte a grupului Eastisoft, care opereaza site-uri de succes in Romania, Bulgaria si Turcia – portaluri financiare (www.FinZoom.ro , www.MoitePari.bg, www.FinZoom.com.tr ), site-uri de brokeraj credite imobiliare (www.CreditLand.eu si www.CreditLand.bg), site de investitii (www.InvestNet.bg), site-uri de reduceri de grup (www.Zadrujno.bg, www.EnuygunFirsat.com) si agregatori de site-uri de reduceri de grup (www.MoiteSdelki.bg si www.OfertaReduceri.ro).